zonsondergang in spanje

Er zijn een aantal dingen waar ik extra van geniet en adembenemende zonsondergangen is daar één van. Vooral in Spanje is het meer regel dan uitzondering, vanwege de warme, heldere dagen en de zon die zoveel schijnt. Je hebt dan ook veel plekken waar je ontzettend kan genieten van een zonsondergang in Spanje, maar deze hidden gem in Dénia is toch wel mijn favoriet aan de Costa Blanca.

Elke dag een nieuwe zonsondergang

Voor elke dag een nieuwe zonsondergang aan het strand moet je bij Los Baños Sunshine Bar zijn. Mijn broer en zijn vriendin namen hier ons in november mee naartoe, want zij hadden deze fijne plek al eerder ontdekt. Bij deze bar hebben ze een heerlijk verhoogd terras, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op zee en het langgerekte strand. Is het te fris om buiten te zitten? Dan ben je binnen ook helemaal op je plek als je van een sfeervolle Ibiza stijl houdt.

Wat Los Baños Sunshine Bar zo uniek maakt is dat zij de hele dag geopend zijn. Bovendien kun je op ieder moment van de dag iets van de kaart bestellen, want de keuken is non stop geopend. Verwacht hier geen typisch Spaanse gerechten, maar juist heerlijke culinaire gerechten van over de hele wereld. En heb je wat te vieren? Dan is er de uitgebreide cocktailkaart om gezellig met een cocktail te proosten terwijl je geniet van de ondergaande zon. Meer heb je niet nodig toch? Proost!

zonsondergang in spanje
zonsondergang in spanje

Praktische info

Wat? Los Baños Sunshine Bar
Waar? Carrer Riu Grande, 12, 03700 Dénia, Alacant
Menu? Mediterraans en fusion*, maar ook een uitgebreide drankenkaart, zoals verschillende wijnen, bieren en cocktails.
Nog meer? Ze hebben ook een eigen winkeltje met souvenirs en je kunt bij dit restaurant ook massages boeken
Openingstijden? Van 9:00 uur tot 1:30 uur. De keuken is non-stop geopend!

*Fusion = een stijl van koken die elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken combineert.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.