OVER MIJ & CONTACT

Wat leuk dat je Op Reis in Spanje hebt gevonden! Al sinds ik (Anne-Lotte) klein ben kom ik ieder jaar in het prachtige kustplaatsje Moraira aan de Costa Blanca. Vroeger ging ik als klein meisje met mijn ouders mee, daarna ging ik er zelf met vriendinnen naartoe. Sinds mijn broer 5 jaar geleden is verhuisd naar Moraira kom ik er nu zelfs meerdere keren per jaar met mijn vriend Martijn. Genieten!

Ik kom niet alleen in Moraira, maar ook op andere plekken in Spanje. Barcelona, Madrid, Valencia, Alicante, Málaga, Córdoba: ik kan ze allemaal van mijn lijstje afstrepen. En wat denk je van alle mooie dorpjes en natuurgebieden die je in Spanje vindt?

Ik ben dol op dit land en wil nog veel meer van Spanje ontdekken!

Jóúw Spanje-inspiratie platform

Omdat ik jou net zo enthousiast wil maken over dit fijne vakantieland, inspireer ik je graag met fijne blogs. Ik deel de leukste stedentrips, onontdekte plekjes, logeeradresjes, leuke activiteiten, heerlijke restaurantjes en reistips. Handig voor als je al iets geboekt hebt of voor als je op zoek bent naar inspiratie voor een volgende citytrip, weekendje weg of vakantie.

Samenwerken

Als er een duidelijke link is tussen jouw bedrijf, product of dienst en mijn blog, sta ik open voor elk leuk idee. Uiteraard denk ik ook graag mee voor leuke ideeën. Je kunt denken aan advertorials, product-, activiteit,- of hotel reviews en gastblogs. Mail mij op info@opreisinspanje.nl.

Deze bedrijven/merken/organisaties gingen je al voor: